Masià: "Les eleccions a la Cambra no poden ser un concurs de bellesa"

El candidat d'Anem per Feina reivindica que "és una bona notícia que dos dels quatre candidats es fusionin"

Ramon Masià és candidat a la presidència de la Cambra de Comerç de Barcelona | ACN Ramon Masià és candidat a la presidència de la Cambra de Comerç de Barcelona | ACN

L'advocat i economista Ramon Masià, candidat a la presidència de la Cambra de Comerç de Barcelona, ha assegurat aquest dijous davant la seu de l'entitat que les eleccions no es poden convertir en "una lluita per estar en un concurs de bellesa per veure qui té un nom o un cognom més poderós" sinó que s'han de centrar en el "programa".

Masià: "És una bona notícia que dos dels quatre candidats es fusionin"

En aquest sentit, Masià ha afirmat que considera "desitjable" que hi hagi una "candidatura d'unitat" per a la Cambra, i ha donat per feta la fusió de les candidatures d'Enric Crous i José María Torres, tal com ha avançat VIA Empresa. "És una bona notícia que dos dels quatre candidats es fusionin", ha afegit. Masià ha afirmat que ell aposta per una "candidatura inclusiva" però "des de la preparació i la veterania" i mantenint el seu "lideratge".

Més info: L'aliança entre Crous i Torres per presidir la Cambra de Barcelona

Alhora, l'economista ha explicat que la seva candidatura Anem per Feina representa "el gruix del 97% dels electors, autònoms o empreses de menys de nou treballadors". Segons Masià, la seva candidatura també té "empreses mitjanes i alguna empresa gran, però bàsicament petites i molt petites". 

Masià: "Candidats de Damm o Coca-cola no poden atribuir-se la representació de la petita i microempresa a Catalunya"

"Candidats de Damm o Coca-cola no poden atribuir-se la representació de la petita i microempresa a Catalunya", ha conclòs. 

Més informació
Cambra de Barcelona, un joc d'escacs a quatre (o més)
El Govern espanyol vol impugnar el vot electrònic a la Cambra
Torres: "La Cambra actual no representa autònoms, pimes, ni grans empreses"
La revolta de les dones a la Cambra de Barcelona
Avui et destaquem
El més llegit