CA | ES

Reig Jofre invertirà 30 milions d'euros a la planta de Sant Joan Despí

La farmacèutica construirà un nou edifici per ampliar la línia d'injectables d'ús hospitalari

Reig Jofre és un grup líder en el sector farmacèutic Reig Jofre és un grup líder en el sector farmacèutic

Reig Jofre invertirà 30 milions d'euros fins al 2020 en l'ampliació de la planta de Sant Joan Despí, amb la construcció d'una zona dotada amb tecnologies d'última generació per a la fabricació de vials liofilitzats i vials líquids, segons ha anunciat la companyia.

En concret, la farmacèutica engegarà un "ambiciós" pla d'inversions a la planta d'especialització tecnològica en productes injectables estèrils de Barcelona, amb la finalitat d'augmentar les capacitats de producció asèptica, les eficiències productives i adaptar la planta a les tecnologies d'última generació per abordar desenvolupaments més complexos i complir els requisits dels mercats més exigents.

La inversió aprovada pel consell d'administració es finançarà mitjançant un deute bancari fins a un límit màxim del 80% i un termini mitjà d'amortització de 7 anys, mentre que la resta procedirà de recursos propis de la companyia.

La inversió inclou l'ampliació de la línia d'injectables d'ús hospitalari, obra civil, instal·lacions i serveis. Es construirà un nou edifici de vials líquids i liofilitzats dins de la planta d'injectables, que comptarà amb una superfície de 2.500 metres quadrats.

La inversió planteja la instal·lació inicial d'una línia amb dos liofilitzadors de 55 metres quadrats cadascun, encara que la planta es dimensionará per a una futura expansió a un tercer liofilitzador amb les mateixes dimensions.

Amb els dos primers equips, s'incrementarà la capacitat productiva fins aconseguir els 40 milions de vials i un cop implementat el tercer liofilitzador, la capacitat total superarà els 50 milions de vials, quan la planta estigui en ple rendiment.

Més informació
Reig Jofre i LeanBio creen una 'joint venture'
Les deduccions en R+D beneficien Reig Jofré: guanya 8,8 MEUR
Reig Jofre s'apunta al 'script dividend'
Avui et destaquem
El més llegit