Rentalcars.com crea 220 llocs de treball a Barcelona

L'empresa, operada per Booking.com, estableix una seu a la ciutat i ara ja ocupa unes oficines de 1.000m2

Rentalcars.com crea 220 llocs de treball a Barcelona | iStock Rentalcars.com crea 220 llocs de treball a Barcelona | iStock

Rentalcars.com, empresa dedicada al lloguer de vehicles, ha creat 220 llocs de treball a Barcelona i ocupa unes instal·lacions que superen els 1.000 m2 des que es va establir a la capital catalana al 2018. Aquest projecte d’inversió de Rentalcars.com ha comptat amb el suport d'Acció, l’agència per a la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.

Més info: Caixabank i Booking oferiran un estalvi del 4% en allotjaments als clients del banc

Rentalcars.com, marca operada per Booking.com, ho ha donat a conèixer durant una reunió de treball amb la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón. Després de la trobada, Chacón ha assegurat que el fet que “empreses com Rentalcars.com s’instal·lin a Catalunya contribueix al creixement del nostre ecosistema d’innovació, ja que aquestes empreses són un clar mecanisme de transmissió d’innovació per a tota l’economia”. De fet, per a Chacón, aquest projecte “evidencia que Catalunya compta amb els elements necessaris per captar talent internacional i atreure inversió estrangera”. “Som un territori innovador ben situat en el context europeu”, ha subratllat.

Chacón s’ha reunit amb el director de la divisió d’Atenció al Client de Rentalcars.com, Dan Williams, i amb la directora de Rentalcars.com a Barcelona, Rita Campilho. Williams ha destacat que estan “molt contents d’obrir una oficina a la ciutat de Barcelona, ​​aquesta vegada dedicada als serveis de Rentalcars.com. La perspectiva i l’atractiu internacional de la ciutat han demostrat ser una gran base de captació de talent per al negoci”, ha assegurat.

Des de les oficines del barri del Poblenou a Barcelona, Rentalcars.com cobreix els mercats de França, Portugal, Itàlia, el Regne Unit, els Estats Units, Austràlia i Amèrica Llatina. Fundada al 1996, Booking.com té més de 17.000 treballadors globalment en més de 200 oficines a 70 països d’arreu del món.

En concret, l’empresa ha rebut el suport de Catalonia Trade & Investment, l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres d'Acció. Aquesta unitat treballa des de Barcelona i la xarxa de 40 Oficines Exteriors de Comerç i d’Inversions d’Acció al món per captar nous projectes d’inversió estrangera a Catalunya al mateix temps que assessora de manera integral les empreses estrangeres per facilitar el procés d’inversió.

Més informació
Skitic, el Booking dels esquiadors
Les plataformes de lloguer turístic retiren les ofertes sense número de registre
Habitatges turístics: com ho faig per llogar?
Avui et destaquem
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

El més llegit