La situació a Mèxic rebaixa un 2% els beneficis de Ciments Molins

Els ingressos del grup s'incrementen un 6% i el deute financer ascendeix a 180 milions d'euros, un 0,9% més que a finals del 2018

Ciments Molins guanya 50 milions d'euros, un 2% menys | Europa Press Ciments Molins guanya 50 milions d'euros, un 2% menys | Europa Press

Ciments Molins ha guanyat 50 milions d'euros en el primer semestre de l'any, un 2% menys que el 2018, segons ha informat la companyia, que ha assegurat que "el bon resultat a Espanya s'ha vist limitat per la situació del mercat a Mèxic i la depreciació del pes argentí respecte al primer semestre del 2018". Els ingressos del grup han pujat un 6% i l'Ebitda un 7%.

Pel que fa al deute financer, ha estat de 180 milions d'euros, un 0,9% més que la que tenia a 31 de desembre del 2018. La companyia ha fet inversions per valor de 45 milions d'euros, centrades en la construcció de la nova planta de Colòmbia i en l'ampliació de la fàbrica argentina de San Lluís.

"Els resultats permeten al grup continuar avançant en les nostres prioritats estratègiques: eficiència, creixement i aposta per la sostenibilitat i pel talent de les persones", ha afirmat el conseller delegat de Ciments Molins, Julio Rodríguez.

Més informació
Ciments Molins rebutja tornar la seu a Catalunya
Divisió familiar a Ciments Molins pel retorn de la seu social a Catalunya
Uruguai, Bangladesh i l'Estat espanyol fan créixer Ciments Molins
Avui et destaquem
El més llegit