Ryanair recupera la ruta entre Girona i Bremen

L'aerolínia comunica que aquest enllaç forma part de "l'ampliació" del calendari d'hivern per a la temporada 2019

Les reaccions al tancament de la base de Ryanair a Girona no s'han fet esperar Les reaccions al tancament de la base de Ryanair a Girona no s'han fet esperar

Ryanair recupera la ruta alemanya que connecta l'aeroport de Girona amb la ciutat de Bremen. Segons ha informat l'aerolínia de baix cost en un comunicat, aquest enllaç forma part de "l'ampliació" del calendari d'hivern per a la temporada 2019. La companyia operarà dos vols setmanals. No és una connexió nova. L'última temporada d'hivern que la companyia va volar entre les instal·lacions de Vilobí d'Onyar i Bremen va ser la del 2015 però la va eliminar l'any següent. Ryanair ha anunciat que ja estan a la venda els vols fins al març del 2020 i per "celebrar la nova connexió" ha llançat una oferta de vols per 19,99 euros per viatjar els mesos d'octubre i novembre. La promoció estarà disponible fins a la mitjanis del 21 de juliol.

Més info: Les turbulències de Ryanair

Altres moviments de Ryanair

Ryanair obrirà 36 rutes noves a Espanya aquest estiu, però cancel·la 84 vols de connexió entre Reus i Eindhoven (Dinamarca) aquest hivern. D'una banda, l'aerolínia superarà les 600 connexions amb l'estrena d'aquestes rutes, cosa que provocarà un augment del trànsit de l'empresa a l'Estat en un 3%, això és un total de 48,3 milions de passatgers anuals a i des dels aeroports on opera.

Segons la companyia irlandesa, això ajudarà a sustentar més de 36.200 treballadors als aeroports espanyols i contribuirà a una despesa turística de 12.000 milions d'euros. Una de les principals novetats és la ruta entre Barcelona i Kíev, però també obrirà una nova connexió amb l'aeroport londinenc de Luton. De fet, onze de les rutes noves són cap al Regne Unit.

Més informació
La política d'equipatge de Ryanair "incompleix la normativa"
Ryanair aplica la nova política d’equipatge de mà
Ryanair començarà a cobrar per l'equipatge de mà
Avui et destaquem
El més llegit