Seat incorpora dos nous robots d'assemblatge a Martorell

La nova maquinària permetrà encaixar les peces més pessades dels automòbils fabricats per la companyia

Els nous robots de la planta de Martorell a Orange | EP Els nous robots de la planta de Martorell a Orange | EP

Seat ha incorporat a la seva factoria de Martorell dos nous robots que permeten l'assemblatge de qualsevol peça de l'automòbil gràcies a la seva capacitat de moviment de més de 400 kilograms. Segons ha informat l'empresa, els robots pesen unes tres tones, i es faran servir per al muntatge de les peces més pesants dels seus automòbils. 

Segons ha informat l'empresa, la incorporació dels dos robots a la línia d'assemblatge de Martorell agilitzarà substancialment els processos. De la mateixa forma, segons Seat, disminueixen l.'espai que ocupa la cadena de fabricació. El software integrat als robots els permet integrar-se completament als entorns productius de la planta de Martorell a cada jornada.

En paraules del responsable de robòtica de Seat, Miguel Pozanco, "era necessari fer servir robots més grans" per assemblar totes les peces necessàries dels cotxes que es muntin a les línies de producció sense comprometre la seva integritat estructural. La fàbrica de Martorell compta amb un total de 1.700 treballadors que coordinen en l'actualitat uns 2.200 robots, encarregats de fabricar una carrosseria cada 68 segons. 

Més informació
Seat recupera la línia 2 de Martorell
Seat redueix pèrdues un 90% i deixa enrere els 'números vermells'
Avui et destaquem
El més llegit