Seat recupera la línia 2 de Martorell

L'empresa automobilística reprèn l'activitat a la planta després de la darrera aturada per la crisi dels semiconductors

SEAT reactiva les línies de producció aturades per la manca de semiconductors|EP SEAT reactiva les línies de producció aturades per la manca de semiconductors|EP

Seat ha reactivat la totalitat de la producció i muntatge a la línia 2 de la planta de Martorell. L'empresa automobilística reprèn així l'activitat a la línia que havia dedicat a la fabricació de Cupra Formentor i Seat León després de la manca de microxips provocada per la crisi de desproveïment de semiconductors que pateix el sector a tot el món.

A més de l'activació excepcional de la línia 2, Seat també ha anunciat que, durant el que resta d'agost, obrirà la línia 1 de la planta, dedicada a la fabricació dels models Ibiza i Arona. Tot i el retorn, però, l'empresa ja ha anunciat que, a causa precisament de la manca de semiconductors, tornarà a tancar les línies el divendres vinent.

Més info: Seat frena la producció a Martorell per manca de microxips

L'empresa havia decidit, després de l'elevada demanda durant els darrers mesos i la curta producció a causa de la crisi de proveïment de microxips per a l'automoció, obrir excepcionalment la línia 2 de Martorell durant l'agost, així com la línia 1 durant la darrera setmana del mes, per així cobrir el total de compres i encàrrecs realitzats a l'empresa en 2021.

Més informació
Seat augmenta un 34% les vendes amb CUPRA al capdavant
Seat redueix pèrdues un 90% i deixa enrere els 'números vermells'
Avui et destaquem
El més llegit