Seur i Noatum Logistics lloguen dues naus a Prologis a València

El líder global en immobles logístics ofereix un edifici 4.0 connectat per ser gestionat de forma remota

Seu reparte más de 15.000 mascarillas Seu reparte más de 15.000 mascarillas

Prologis ha anunciat nous acords de lloguer amb el líder en serveis marítims i portuaris Noatum Logistics, i amb la companyia capdavantera de transport urgent Seur, segons han anunciat en un comunicat. Els immobles de 10.580 i 5.220 metres quadrats són part d'un edifici de 23.500 metres quadrats al Parc Logístic de València a Ribarroja, el segon immoble desenvolupat per la companyia en els últims dos anys en aquest polígon.

Més info: Vente-privee lloga una nau a Prologis

Noatum Logistics i Seur han triat aquest immoble pels seus serveis pioners, així com per la seva ubicació estratègica a la principal àrea logística de València, a la qual s'hi pot accedir directament a través de les autopistes A-3 (Madrid-València) i A-7 (Alacant-Barcelona).

L'edifici 4.0 està completament connectat per ser gestionat de forma remota i compta amb un recinte tancat amb tanca perimetral. Les característiques de l'immoble inclouen amplis patis de maniobra i una alçada lliure d'11 metres.

El vicepresident de PrologisIberia, Gustavo Cardozo, sosté que "els mercats logístics d'Espanya i el Sud d'Europa continuen creixent, i l'espai logístic de classe A compten amb una gran demanda. Ens ocupem conscientment d'aquest fet en proporcionar instal·lacions d'avantguarda que permeten realitzar operacions eficients per als nostres clients", conclou.

Més informació
Prologis invertirà més de 45 milions d'euros al Baix Penedès
Cilsa construirà una nau logística d'Alfil Logistics/Damm a la ZAL Port
Avui et destaquem
El més llegit