L'Smart City Congress guanya un 20% més de superfície

A set mesos del seu inici, Fira de Barcelona iguala l'espai contractat en l'edició del 2018

Un visitant a l'Smart City Expo World Congress treballant | ACN Un visitant a l'Smart City Expo World Congress treballant | ACN

Fira de Barcelona espera augmentar en un 20% la superfície de l'Smart City Expo World Congress, que a set mesos de la seva celebració ja ha igualat l'espai contractat en l'edició passada. Sota el lema Cities Made of Dreams, el saló i congrés reflexionarà sobre la transformació que han experimentat les ciutats en la darrera dècada. El programa s'estructurarà en cinc eixos temàtics: transformació digital, medi ambient urbà, mobilitat, governança i finances, i ciutats inclusives i compartides; i tractarà temes com les ciutats impulsades per dades, 5G i el futur de connectivitat, ciutats resilients, gentrificació, economia circular i economia col·laborativa, entre d'altres. 

Més info: Rècord d'assistència a l'Smart City amb un 17% més de visitants

"Hem recorregut un llarg camí des del 2011 i la promesa de ciutat intel·ligent s'ha convertit en realitat", ha destacat el director de l'Smart City Expo World Congress, Ugo Valenti, que ha destacat la importància de "seguir explorant nous camins, reinventant llocs i escenaris, ja que encara tenim l'oportunitat i deute de fer que més coses succeeixin".

Amb tot, la mostra ja té reservada el 85% del seu espai expositiu i ocuparà els pavellons 1 i 2 del recinte de Gran Via per primer cop a la seva història i bat el seu rècord per novè any consecutiu. Entre les 844 empreses presents a l'edició de l'any passat i que tornaran hi ha Bosch, Cisco, Deutsche Telekom, Engie, Huawei, Mastercard, Microsoft, Siemens i Suez.

Més informació
L'Smart City acollirà 20 empreses i centres tecnològics catalans
La Fira de Barcelona es fa gran per 380 milions d'euros
Fira de Barcelona bat un nou rècord de 210 MEUR
Avui et destaquem
El més llegit