La Cambra de Terrassa activa dos serveis empresarials nous

Tots dos serveis serviran per orientar les empreses "en els reptes que suposen les noves exigències europees" en matèria mediambiental

Ramon Talamàs, president de la Cambra de Comerç de Terrassa | Marc Llibre Ramon Talamàs, president de la Cambra de Comerç de Terrassa | Marc Llibre

La Cambra de Terrassa ha activat els serveis de responsabilitat empresarial i medi ambient, i d'intel·ligència competitiva i mercat, informa en un comunicat. Tots dos serveis serviran per orientar les empreses "en els reptes que suposen les noves exigències europees" en matèria mediambiental i en els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), entre d'altres. La Cambra ha destacat que són serveis "pioners" i que responen a la necessitat de compliment de les normatives a les quals han de fer front les empreses.

Finalment, hi ha hagut continuïtat a la Cambra de Terrassa: La Teva Cambra de Ramon Talamàs, actual president de l'entitat, va guanyar a les eleccions i es va assegurar 31 de les 35 cadires del ple que estaven en joc. La candidatura rival, Eines de País, impulsada per l'Assemblea Nacional de Catalunya i que es presentava per aconseguir un canvi radical després de "137 anys" amb les "elits" a la institució, només va obtenir 3 dels 35 representants (fa quatre anys en va aconseguir 18). 

Més info: Arriba una nova jornada "sostenible i digital" a la Cambra de Comerç de Terrassa

La formació, el suport a la digitalització i l'impuls a l'emprenedoria són tres línies que ha posat d'exemple el president de la Cambra de la feina feta i en les quals hi seguiran apostant. Tot plegat governant en solitari gràcies a la majoria aconseguida. 

Més informació
La candidatura continuista de Ramon Talamàs arrasa a la Cambra de Terrassa
Talamàs presumeix del suport de patronals per mantenir la presidència de la Cambra de Terrassa
Avui et destaquem
El més llegit