Teresa Carles entra als supermercats amb la seva marca Flax & Kale

L'alimentació saludable de la companyia arriba en forma de begudes, 'snacks' i plats preparats a establiments com Bonpreu Esclat, Ametller Origen o Obbio

Productes de supermercat de la marca Flax & Kale, de Teresa Carles | Cedida Productes de supermercat de la marca Flax & Kale, de Teresa Carles | Cedida

El grup de restauració Teresa Carles Healthy Foods ha fet un pas més en la seva expansió. La companyia ha llançat productes de la seva marca Flax & Kale per a supermercats. En concret, hi ha disponibles begudes, snacks i plats preparats, i es podran trobar a establiments com Bonpreu Esclat, Cal Fruitós, Ametller Origen, Obbio, Llobet-Arpellot i Naturitas, a més de l'ecommerce de la marca. 

A través d'un comunicat, l'empresa assegura que el 2018 ja havia començat a planificar aquesta entrada al món de la gran distribució, però que ha estat la covid-19 i els tancaments i restriccions de la restauració que han fet accelerar aquesta estratègia. Les propostes de Teresa Carles per als supermercats es vendran amb la marca Flax & Kale Goods i inclouran productes elaborats completament a l'obrador de l'empresa, situat a una planta a Bell-lloc (Lleida). 

Més info: Teresa Carles, de restaurant a indústria alimentària

L'aposta de Teresa Carles és oferir alimentació saludable, "sense fregits, sense greixos animals i sense additius artificials". El CEO del grup, Jordi Barri, assegura que "el consumidor cada vegada ens demana més productes saludables per consumir de manera ràpida i no només en els nostres restaurants. Apostem per productes plant-based que maximitzen l'absorció de nutrients que una persona necessita per funcionar correctament, però que a més de ser sostenibles i sans, siguin sabrosos com la resta de productes del mercat". 

Entre les begudes de Flax & Kale Goods hi ha 16 tipus de sucs i batuts, sis varietats de kombucha -infusions preparades amb te i fermentades amb llevadura i bactèries- i cinc begudes vegetals d'altres tipus. Els snacks saludables que ofereixen als supermercats són uns nachos, dos tipus de xips de kale i dues varietats de fruites seques. La part de plats preparats inclou cinc receptes de base vegetal o amb salmó. 

Més informació
Teresa Carles posa en marxa dos nous restaurants
Teresa Carles i Stuart s'alien pel 'fast food' saludable
L'H&M del Passeig de Gràcia tindrà un Flax&Kale dins
Avui et destaquem
El més llegit