Teresa Carles posa en marxa dos nous restaurants

El grup d'alimentació inverteix 1 milió d'euros en la seva estrena a La Roca Village i a Madrid Azca i crea 65 llocs de feina

El CEO de Teresa Carles, Jordi Barri, al retaurant Flax&Kale El CEO de Teresa Carles, Jordi Barri, al retaurant Flax&Kale

Teresa Carles ha invertit 1 milió d'euros en l'obertura de dos nous restaurants, un a la Roca Village i l'altre a Madrid Azca, segons ha pogut confirmar VIA Empresa. El grup d'alimentació crea així 65 llocs de treball i torna a apostar amb el local del Vallès pel concepte Flax&Kale, la seva proposta de cuina flexiteriana.

Més info: Teresa Carles, de restaurant a indústria alimentària

L'empresa familiar lleidatana aposta per una dieta saludable basada en la temporalitat i el producte amb un 80% d'ingredients d'origen vegetal i un 20% de proteïnes de peix blau de pesca sostenible, així com opcions de proteïna plant-based desenvolupades pel seu propi equip d'R+D.

Segons el conseller delegat del grup, Jordi Barri, "la clau està en potenciar la cuina sana i canviar aquesta percepció de què menjar saludable és avorrit". En aquest sentit, Barri assegura que "invertim perquè el nostre consumidor pugui menjar de manera més saludable, però a la vegada gaudim de la gastronomia".

Amb aquest, el grup tanca el 2019 amb un total de vuit restaurants. A més, la firma s'ha aliat amb retailers del sector de la moda com, per exemple, H&M, on ofereix menjar per emportar com sandvitxos, sucs i cafè d'especialitat, que es poden adquirir a la flagship store de la marca de moda del Passeig de Gràcia de Barcelona.

Més informació
Teresa Carles i Stuart s'alien pel 'fast food' saludable
L'H&M del Passeig de Gràcia tindrà un Flax&Kale dins
Avui et destaquem
El més llegit