Uber s'estén a l'àrea metropolitana de Barcelona

L'empresa començarà a operar a municipis com Sant Cugat del Vallès, Terrassa, Sabadell o Mataró amb 200 cotxes nous i busca 400 conductors

La proposta d'Uncovercity va lligada a un cotxe de Cabify La proposta d'Uncovercity va lligada a un cotxe de Cabify

La companyia de lloguer de cotxes amb conductor Uber ha anunciat que ampliarà el seu servei a més d'una trentena de localitats de l'àrea metropolitana de Barcelona i que "en les properes setmanes" s'uniran a la plataforma uns 200 nous vehicles, per la qual cosa necessita incorporar "de forma immediata" uns 400 conductors.

L'empresa, que opera amb llicències VTC (lloguer de vehicles amb conductor professional), va tornar a Barcelona el passat mes de març i en aquests primers vuit mesos d'activitat ha triplicat la seva demanda, segons ha informat en un comunicat.

Més info: Les llicències VTC es disparen un 70% en sis mesos

Uber assegura que a la capital catalana els temps d'espera s'han reduït fins als sis minuts i que les principals destinacions han estat el Parc Güell, la Sagrada Família, Sants Estació, l'Hotel W Barcelona, el Camp Nou o la Plaça Catalunya, és a dir, llocs freqüentats principalment per turistes.

Amb l'objectiu de donar resposta a aquest creixement de la demanda a Barcelona, més de 200 nous vehicles començaran a prestar servei en Uber aquest mes de novembre. És per això que les empreses que operen a través d'Uber a la ciutat necessiten incorporar "de forma immediata" 400 nous conductors, explica la companyia.

L'arribada dels nous vehicles coincidirà a més amb l'expansió d'Uber a la província de Barcelona. En concret, la plataforma, que al costat de Cabify domina el sector de les VTC a Espanya, arribarà a més de 30 noves localitats de l'àrea metropolitana i de les comarques del Vallès Occidental i el Maresme, com Badalona, Castelldefels, Rubí, Terrassa, Sabadell, El Prat de Llobregat, Molins de Rei, Viladecans o Mataró.

"Estem molt contents amb l'acolliment que ha tingut UberX a Barcelona. Els resultats estan superant les nostres millors previsions i volem seguir creixent de la mà de Barcelona i dels barcelonins", ha declarat el director de la firma a Espanya, Juan Galiardo. El directiu ha remarcat que el compromís d'Uber amb Barcelona "és ferm" i ha expressat la seva predisposició a col·laborar amb el sector del taxi local.

Més informació
Hisenda vol gravar més Uber, Cabify i Airbnb
Uber i Cabify oferiran un viatge gratuït en la lluita contra el taxi
Uber vol comprar Deliveroo
Avui et destaquem
El més llegit