La innovació, protagonista del VI Fòrum Empresarial de l’Anoia

L'esdeveniment, organitzat per la Unió Empresarial de l'Anoia, és l'acte acadèmic de referència a la zona

El 30 de novembre a les 18:30 h, el teatre L'Ateneu d'Igualada acull una nova edició del Fòrum Empresarial de l'Anoia. Aquest esdeveniment, impulsat per la Unió Empresarial de l'Anoia, és l'acte acadèmic de referència a la zona, on es presenta un informe que contextualitza la situació del territori i explica la recepta per millorar la seva economia.

Un document que s'elabora a partir del contacte amb empresaris, agents socials i econòmics, administració i ciutadania. Enguany, el Fòrum tractarà la innovació en l'entorn empresarial amb l'exposició de casos d'empreses de Catalunya i de l'Anoia que s'han sabut adaptar a un entorn altament competitiu i canviant.

"En el moment actual, les empreses i organitzacions han d'entendre que el canvi i l'adaptació formarà part del seu dia a dia", apunta Joan Domènech, president de la Unió Empresarial de l'Anoia. En aquest sentit, segons el criteri del dirigent, l'entitat empresarial "ha de continuar acompanyant i animant a les empreses a no perdre cap tren".

El ponent de l'acte serà Franc Ponti, doctor en Economia i Empresa per la Universitat de Vic, qui oferirà una xerrada titulada Els 7 errors capitals de la innovació i el canvi. En aquesta intervenció, el professor a l'EADA Business School explicarà com aplicar la innovació de forma real, tangible i sense perdre l'orientació empresarial.

Més informació
Els empresaris de l’Anoia adverteixen de la manca de sòl industrial
La Unió Empresarial de l'Anoia reconeix el compromís de les empreses amb la comarca
La Unió Empresarial de l’Anoia acostarà la innovació a les empreses
Avui et destaquem
El més llegit