Wabi Home tanca una ronda d'inversió de 600.000 euros liderada per Angels

La startup, que ven mobles amb estil atemporal, ha arribat a més de 25.000 llars i el 2022 va facturar 2,7 milions d'euros

Wabi Home ha arribat a més de 25.000 llars des que es va fundar | Wabi Home Wabi Home ha arribat a més de 25.000 llars des que es va fundar | Wabi Home

Wabi Home, el comerç electrònic de mobles de disseny valencià, ha tancat una ronda d'inversió per 600.000 euros que ha liderat Angels, societat d'inversió de Juan Roig, i en què també ha participat Dozen Investment. Amb tradició familiar a la cistelleria i l'interiorisme, els germans Víctor Beltrán, CEO, i Lara Beltrán, directora de disseny de producte, van fundar Wabi Home l'agost del 2019.

La firma neix amb l'objectiu d'inspirar una manera de viure a casa, partint d'un disseny propi, qualitat, i amb un estil atemporal on la fusta és el fil conductor. L'empresa valenciana va passar de facturar 44.000 euros el 2019 a 2,7 milions d'euros el 2022. Acumula 7 milions d'euros de facturació i ha arribat a més de 25.000 llars des que es va fundar. A més, treballa amb més de 40 proveïdors i des de l'any passat també comercialitza els seus productes al mercat francès.

L'empresa valenciana va passar de facturar 44.000 euros el 2019 a 2,7 milions d'euros el 2022

“La covid-19 va accelerar molt el nostre creixement, però ens va agafar sent quatre persones a l'equip", apunta Victor Beltrán, qui explica que "el setembre del 2020 vam entrar a Lanzadera, fet que ens va ajudar moltíssim per fonamentar l'empresa i fer-la créixer fins on som ara mateix". "La inversió d'Angels és un suport molt important perquè aconseguim ser una marca referent al sector de la llar europea els propers anys”, afegeix.

Més info: Angels inverteix 100.000 euros a Uphint

Per la seva banda, Pepe Peris, director general d'Angels, assenyala que “Víctor disposa d'experiència al sector, i ha aconseguit en poc temps posicionar molt bé la seva empresa, encertant amb les necessitats del consumidor i ampliant el mercat a altres països molt ràpid. Estic convençut que el seu lideratge permetrà que Wabi Home segueixi creixent en el futur”.

Més informació
Playoffnations aixeca una ronda d'inversió d'1 milió d'euros liderada per Angels
Angels inverteix a LifeX Ventures, el fons d'Iñaki Berenguer
Avui et destaquem
El més llegit