CaixaBank reforça l'assessorament a les empreses tecnològiques

En aquesta divisió, l'entitat compta amb un equip de 35 gestors especialitzats

Interior d'una oficina de CaixaBank | Cedida Interior d'una oficina de CaixaBank | Cedida

CaixaBank reforça la seva divisió DayOne per oferir assessorament a empreses tecnològiques innovadores. L'objectiu és dur a terme un acompanyament a les startups i els inversors. Actualment, les oficines especialitzades, amb un total de 35 gestors especialitzats, queden repartides per Barcelona, Madrid, València, Màlaga, Saragossa i Bilbao. En aquests espais, a més d'assessorament financer, també es programen activitats de formació i networking.

Des de l'any 2017, moment en el qual es funda DayOne, la divisió ha multiplicat per sis la seva cartera de clients. Un 76% de les empreses clients de DayOne es van fundar després del 2011 i un 59% té una trajectòria de menys de set anys. Més enllà d'aquest projecte, CaixaBank compta amb especialistes en finançament, comerç exterior, tresoreria, turisme, negoci immobiliari i pimes. En l'àmbit internacional, l'entitat dona suport als seus clients-empresa amb diverses solucions operatives amb accés efectiu territorial a 127 mercats de diferents països.

Catalunya, durant els primers sis mesos de l'any, ha mobilitzat un total de 1.700 milions d'euros en crèdits a hotels i allotjaments turístics. Aquesta xifra s'ha destinat, principalment a la compra d'actius, reformes d'instal·lacions, projectes d'innovació i accions de posicionament. Entre els mesos de gener i juny s'han dut a terme 1.300 operacions repartides per Catalunya, les Illes Balears, la Comunidad de Madrid, Canàries i Andalusia.

Més informació
CaixaBank entrega el premi 'Dona Professional Autònoma'
CaixaBank mobilitza 1.700 MEUR pel sector hoteler
Les 15 millors startups de tecnologia agroalimentària busquen sinergies amb el sector
Avui et destaquem
El més llegit