La Digital Future Society explora els efectes de la transformació digital

La jornada Humanism in the digital age posa en el centre del debat les noves característiques i estratègies de ciutat enfront la transició tecnològica

Carlos Grau, CEO de Mobile World Capital Barcelona; Cristina Colom, directora de Digital Future Society; Carme Artigas, secretaria d’Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial del Govern d’Espanya; Laia Bonet, tercera tinenta d’alcaldia Carlos Grau, CEO de Mobile World Capital Barcelona; Cristina Colom, directora de Digital Future Society; Carme Artigas, secretaria d’Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial del Govern d’Espanya; Laia Bonet, tercera tinenta d’alcaldia

La Digital Future Society i l'Ajuntament de Barcelona han organitzat la jornada Humanism in the digital age: the urban contribution al voltant de les noves necessitats i reptes urbans marcats per la transició digital. L'esdeveniment internacional ha reunit unes 150 entitats i 40 ponents s'ha celebrat a l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

L'esdeveniment ha comptat amb la participació de la secretaria d'Estat de Digitalització Carme Artigas, que ha inaugurat l'esdeveniment acompanyada de la tercera tinenta d'alcaldia de Barcelona Laia Bonet i la directora de la Digital future Society, Cristina Colom. Segons colom, l'objectiu de la jornada ha estat "situar les persones al centre de la revolució tecnològica amb una actitud col·laborativa entre entitats i institucions":

Per la seva banda, la tinent d'alcaldia Laia Bonet ha afirmat que Barcelona "vol ser la punta de llança del model de digitalització europeu". Segons la regidora, la ciutat necessita "nous models de negoci que fomentin la igualtat social per davant de la rendibilitat econòmica". Artigas, per la seva banda, ha reivindicat la ciutat com "la capital de l'humanisme digital", tot demanant una perspectiva que "posi la tecnologia al servei de les persones, amb una perspectiva social i transformadora".

Més informació
DE-CIX farà de Barcelona "el pròxim gran hub digital del món"
Barcelona aposta per la formació en fabricació digital
Avui et destaquem
El més llegit