Nou edifici d'oficines al Parc de l'Alba de Cerdanyola

La construcció costarà 18,5 milions d'euros i preveu acollir seus corporatives i empreses que treballin al parc tecnològic

Render del primer edifici d'oficines del Angularis Hub | Cedida Render del primer edifici d'oficines del Angularis Hub | Cedida

Arriba el primer edifici d'oficines al Parc de l'Alba de Cerdanyola del Vallès. Després de l'aprovació definitiva del Pla Director Urbanístic del Parc de l'Alba, Angularis Hub ha aconseguit l'aprovació de la primera llicència urbanística i ocuparà un espai de 7.400 metres quadrats per donar cabuda a diferents empreses i institucions que ja han mostrat la seva voluntat d'ubicar-s'hi. L'edifici comptarà amb una inversió de 18,5 milions d'euros i està pensat per acollir tant a seus corporatives com a empreses i institucions de serveis a la comunitat del parc i de recerca i innovació científica. Estarà en funcionament a principis de 2024 i es preveu que arrenqui amb 500 treballadors.

L'empresa promotora Angularis Hub, SL compta amb la col·laboració de Tech Engineering, SA i de l'equip d'arquitectura Ruisánchez Arquitectes. Han dissenyat un edifici d'altes prestacions amb les màximes qualificacions ambientals i connexió amb una central de climatització (District Heating). L'edifici estarà situat al centre del parc tecnològic, a l'avinguda de la Ciència, davant del Sincrotró.

Per l'entorn en el qual se situarà, pel perfil d'usuaris i per la seva voluntat de formar part del sistema emprenedor i de recerca universitària i tecnològica, el nou edifici ha de ser la pedra angular del pròxim desenvolupament del Parc de l'Alba.

El Parc de l'Alba és el gran districte intel·ligent al sud d'Europa. Gaudeix de bones comunicacions, serveis mancomunats i s'està consolidant com un pol de màxima atracció de cara a inversions tecnològiques i científiques com els data centers que ja han anunciat la seva implantació al Parc.

Més informació
AQ Compute crearà 1.800 llocs de treball al centre de dades del Parc de l'Alba
La contractació d'oficines a Barcelona creix un 16%
Energy Tools inverteix 1,4 MEUR en unes noves oficines a Olot
Avui et destaquem
El més llegit