La Nit de l’Eficiència reunirà més de 500 representants del sector de l’energia a Catalunya

Durant l'esdeveniment es lliuraran reconeixements a emprenedors i firmes emergents que hagin desenvolupat projectes innovadors

Exterior del Teatre Nacional de Catalunya | iStock Exterior del Teatre Nacional de Catalunya | iStock

El dijous 8 de juny, el Teatre Nacional de Catalunya acollirà la desena edició de la Nit de l’Eficiència, un dels esdeveniments de referència del món energètic a Catalunya. Organitzat pel Clúster de l’Energia Eficient (CEEC), que enguany compleix 15 anys d’existència, l’acte comptarà amb la presència de 500 representants del sector, autoritats i l’ecosistema empresarial. Actors que defensen uns objectius comuns d'increment de valor del producte, gràcies a l'augment de l’energia eficient i l'aprofitament de les noves oportunitats de negoci.

Durant el certamen, el Clúster lliurarà els guardons de la cinquena edició dels premis EmErgEnt, uns reconeixements que tenen com a objectiu reconèixer els emprenedors i firmes emergents que hagin desenvolupat projectes innovadors a Catalunya. També s’entregarà un premi en l’àmbit de la comunicació, un reconeixement a la feina dels professionals dels mitjans de comunicació a l’hora d’informar sobre l’emergència climàtica i la importància de l’eficiència energètica o les energies renovables.

El Clúster de l’Energia Eficient de Catalunya és un col·lectiu que impulsa l’àmbit de la gestió energètica eficient, a través de la col·laboració entre unes 200 empreses i entitats dels àmbits tecnològics, de recerca, institucional, regulador, informatiu, industrial i de negoci. Actualment, el president del Clúster és Joaquim Daura, director de Gestió Activa de l’Energia a Schneider Electric i el vicepresident és Bernat Garcia. La gestió executiva de l'entitat recau en la persona de Francesc Ribera. 

Més informació
El vehicle elèctric, actor principal d'una transformació global
L'energia eficient genera 16.000 milions d'euros i 28.000 llocs de treball a Catalunya
El Govern millorarà l'eficiència energètica dels allotjaments turístics
Avui et destaquem
El més llegit