Instagram també s'escolta

La xarxa social estrena la funcionalitat dels missatges de veu, assimilant-se cada cop més a Whatsapp i Facebook

Els 'stories' d'Instagram són una de les funcionalitats que més enganxa els usuaris
Els 'stories' d'Instagram són una de les funcionalitats que més enganxa els usuaris

Els forats negres són regions de l'espai de les quals res no pot escapar: absorbeixen tot el que hi ha al seu voltant. Si bé l'analogia no és perfecte, Instagram fa més o menys això. La xarxa social sembla que té com a objectiu desterrar qualsevol altra app (recordem la trista caiguda d'Snapchat) i aconseguir que concentrem tota la nostra activitat en ella. Actualment, no només hi pengem fotos, sinó que hi narrem el nostre dia a dia amb els stories, ens hi enviem missatges i compartim el que hi trobem a tort i a dret. Així doncs, tampoc és estrany que hagi ocupat una parcel·leta més del nostre dia a dia incorporant les notes de veu.

Més info: Instagram enfonsa Snapchat

Des d'ara mateix, aquesta nova funcionalitat ja està disponible a l'aplicació, però només a l'apartat de Direct messages. Només és necessari accedir al xat o grup on vulguis enviar el teu missatge i pitjar el micròfon situat a la caixa de text. Malgrat que no hi ha una limitació del total d'àudios que un usuari pot enviar, les gravacions estan limitades a un minut.

Precipitant el final Facebook?

Més info: Whatsapp copia Instagram, que copia Snapchat

La nova funcionalitat sumada a l'aparició de les llistes de Close friends, les quals permeten enviar les stories només als teus amics més propers, assimilen cada cop més aquesta app al funcionament de Facebook i WhatsApp. Mentre que el creixement de la xarxa creada per Mark Zuckerberg s'ha estancat, el d'Instagram no para d'augmentar: l'any passat es van assolir els 500 milions d'usuaris i s'hi penjaven 95 milions de fotos cada dia.

Amb tot, totes tres apps són propietat de Facebook, potser aquests canvis ens avancen que ens estem encaminant cap a la seva integració?

Més Informació
La pastisseria es ven a Instagram
Youdrop, l'Instagram del teu barri
Els fundadors d'Instagram abandonen la companyia
Avui et destaquem
Comentaris