El Port de Barcelona crea la Fundació BCN Port Innovation

El projecte compta amb la participació de 18 companyies i un pressupost 500.000 euros

Miquel de la Mano, director tècnic de la Fundació Port Innovation | ACN - Maria Asmarat Miquel de la Mano, director tècnic de la Fundació Port Innovation | ACN - Maria Asmarat

El Port de Barcelona ha oficialitzat la creació de la Fundació BCN Port Innovation, una entitat privada que neix amb la voluntat d’accelerar el procés d’innovació al recinte portuari. El projecte compta amb la participació de divuit projectes i un pressupost inicial de 500.000 euros. L’enginyer electrònic Miquel de la Mano serà la persona encarregada de dirigir la Fundació. 

En aquesta fase inicial, l’equip de la Fundació BCN Port Innovation ja treballa en dos iniciatives tecnològiques que pretenen facilitar el trànsit de mercaderies pel Port de Barcelona. Tot, sota els principis de la sostenibilitat i l’economia blava. Lluís Salvadó serà el president de la Fundació i la junta de govern estarà formada pels següents noms: Óscar Pierre (Aggity), Lluís Vera (Ackcent), Miriam Alaminos (Port de Barcelona) i Àlex Garcia (Port de Barcelona). 

Més informació
El Port de Barcelona aprova la connexió entre els molls de l’Energia i Adossat
L’Efficiency Network del Port de Barcelona supera el centenar d’empreses certificades
El tràfic al Port de Barcelona cau un 11,4%
Avui et destaquem
El més llegit