El vehicle sostenible, eix central del 12è SalóRACC

L'esdeveniment dedicarà una especial atenció a la nova mobilitat

Imatge d'un vehicle elèctric | iStock Imatge d'un vehicle elèctric | iStock

El Reial Automòbil Club de Catalunya organitza, del 20 al 24 d'octubre, la dotzena edició del SalóRACC als voltants del centre comercial L'Illa Diagonal de Barcelona. El vehicle sostenible i la nova mobilitat seran els eixos principals de l'esdeveniment d'enguany. El saló acollirà, per primer cop, un estand dedicat a la bicicleta, dins del pla de l'entitat per reforçar el seu compromís amb la mobilitat ciclista i sostenible.

Aquest espai específic comptarà amb un punt de revisió i reparació de bicicletes, amb la presència d'un mecànic especialitzat. A més, les persones que s'acostin a l'estand també podran provar bicicletes elèctriques i també podran participar en un sorteig per aconseguir una bici.
Els visitants també tindran l'oportunitat de provar diversos models de turismes tot terreny i híbrids de 17 marques.

En paral·lel, un informe del RACC apunta que el 60% dels usuaris de patinet elèctric a Barcelona asseguren que circulen amb excés de velocitat. L'estudi recull com un 16% d'aquests usuaris han manipulat el patinet per anar més ràpidament i, a la vegada, un 32% declara no conèixer la normativa de circulació a la capital catalana.

Més informació
El RACC i la UIC promouen la formació universitària
El RACC impulsa un equip femení de ciclisme
El RACC aposta per la micromobilitat com a servei
Avui et destaquem
El més llegit