Una xarxa d'alertes mundial contra el coronavirus

Aervio llença un servei d'alerta gratuïta a escala mundial que facilita conèixer les diverses restriccions sanitàries en cada país

Aervio llença un nou servei d'alertes a escala mundial | Cedida Aervio llença un nou servei d'alertes a escala mundial | Cedida

L'empresa gestora de viatges corporatius Aervio ha creat un servei gratuït d'alertes diàries d'abast internacional arran de la pandèmia del coronavirus. Les alertes informen sobre les restriccions de viatges i temes relacionats amb la salut pública i la sanitat, tal com ha concretat l'empresa en un comunicat.

La informació de les alertes prové de la Guild of European Business Travel Agents (GEBTA), una organització empresarial de referència en viatges de companyies. "És important estar informat diàriament sobre els canvis a escala mundial que es produeixen en tots els sectors de la societat", ha assegurat Santiago Montero, CEO de l'empresa, qui ha afegit que aquest servei gratuït els permetrà monitorar la situació i preveure accions futures.

La necessitat d'informació permanent 

El sector dels viatges té un gran llistat de situacions d'alt impacte que poden afectar a la seva activitat, ara se li suma el coronavirus. El sistema d'alertes permetrà preparar-se i prevenir davant d'algunes possibles cancel·lacions de viatges, reprogramacions i situacions similars.

L'empresa es prepara pel gran volum d'alertes que hauran de gestionar i fixa la seva mirada en discernir quines d'aquestes són crítiques o no per cada negoci. Aquesta serà la base amb què hauran de treballar per advertir als seus usuaris, qui finalment hauran de prendre una decisió sobre l'activitat del seu negoci.

Més informació
El coronavirus provoca una "pertorbació sense precedents" en l'economia
Intel·ligència artificial contra el coronavirus
L'impacte econòmic del coronavirus: un 1,7% del PIB català
Avui et destaquem
El més llegit