Mascaretes higièniques infantils al lineal de Mercadona | Cedida
Mascaretes higièniques infantils al lineal de Mercadona | Cedida

Les mascaretes infantils arriben al súper

La xinesa DIasia Biomedical Technology proveeix el supermercat de les proteccions pels nens d'entre 6 i 9 anys

En plena situació pels rebrots puntuals que s'estan extenent per l'Estat, l'obligatorietat de portar mascareta (a l'exterior sempre que no es puga mantenir la distància de seguretat) ja s'ha adoptat per part del consumidor/ciutadà. Amb aquesta normalitat, són molts els establiments on es poden comprar mascaretes, des de farmàcies fins als supermercats o les botigues online. Ara també les versions infantils es poden accedir als lineals de Mercadona, que posa a la venda a partir d'aquest dimecres mascaretes higièniques no reutilitzables aptes per a nenes i nens d’edats compreses entre els 6 i els 9 anys. La novetat s'incorpora al llarg de la jornada a les més de 1.600 botigues de la cadena.

Les mascaretes higièniques infantils les fabrica el proveïdor xinès DIasia Biomedical Technology. La cadena de distribució explica que el producte es compon de tres capes elaborades amb polipropilè teixit i amb propilè bufat, material filtrant que s'utilitza a la part interior, i es venen en capses de 10 unitats a un preu de 5,40 euros. Aquestes mascaretes, que compleixen la normativa UNE 0064-2: 2020, es poden utilitzar fins a un màxim de 4 hores i es recomana no tocar-les amb les mans durant l’ús, així com substituir-les per una mascareta nova si s’humitegen o es deterioren.

Ainhoa Herrero, especialista en productes de fitoteràpia i parafarmàcia de Mercadona, manifesta que "l'actitud d'escolta constant per part de la companyia vers els 'Caps' (clients) ha estat crucial en el procés d'incorporació de les mascaretes higièniques infantils als nostres lineals amb l'única missió de poder satisfer aquesta necessitat captada a peu de les nostres botigues".

 

Més informació
Consells per prevenir els brots d'acne i rosàcia a causa de la mascareta
Empreses tèxtils fabricaran 100 milions de mascaretes higièniques
MaskCat, mascaretes massives per a ulls, nas i boca
Avui et destaquem
El més llegit