Exterior de la planta d'AC Marca a Sant Llorenç d'Hortons | Cedida
Exterior de la planta d'AC Marca a Sant Llorenç d'Hortons | Cedida

AC Marca construirà un centre d'R+D a Sant Llorenç d'Hortons

El projecte forma part d'un pla d'inversions de 30 milions d'euros

AC Marca ha anunciat la construcció d'un centre d'R+D al municipi de Sant Llorenç d'Hortons (Alt Penedès), municipi on la firma d'higiene personal i la llar ja té un complex industrial de 40.000 metres quadrats. La futura instal·lació s'emmarca dins d'un pla d'inversió de 30 milions d'euros, a executar en els pròxims tres anys.

Amb una superfície de 4.400 metres quadrats, el nou edifici d'R+D estarà format per quatre plantes i uns espais que acolliran tots els serveis científics del grup, formats per més de 70 científics, tècnics, enginyers i personal investigador. Les obres de construcció s'iniciaran l'any vinent. Més enllà del Penedès, AC Marca té sis centres productius repartits per l'Estat, França, Mèxic i República Txeca.

La companyia va tancar l'any 2021 amb una facturació de 359 milions d'euros i un creixement acumulat del 80%, en els darrers cinc anys. AC Marca distribueix els seus productes per 70 països d'Europa, Amèrica, Àfrica i Àsia. El 60% de la facturació del grup es concentra a l'exterior i, actualment, la plantilla supera les 1.000 persones.

Més informació
Panattoni inicia la segona fase del parc logístic a la Bisbal del Penedès
Ondunova invertirà 24 MEUR i crearà 50 llocs de treball a l'Alt Penedès
El canvi climàtic anticipa la verema al Penedès
Avui et destaquem
El més llegit