Aldi estrena botiga a Granollers

La cadena de supermercats substitueix el seu anterior establiment per un de més gran, que generarà sis nous llocs de feina

Aldi contractarà 122 treballadors en zones turístiques de Catalunya i Balears | Cedida Aldi contractarà 122 treballadors en zones turístiques de Catalunya i Balears | Cedida

Aldi inaugurarà una nova botiga a Granollers el proper 19 de desembre. Així ho ha anunciat la cadena de supermercats en un comunicat, on afegeix que aquest nou establiment substituirà el que ja tenien a la localitat. La nova botiga té 1.200 metres quadrats i més de 90 places d'aparcament.

L'obertura del nou supermercat suposarà la creació de sis nous llocs de feina, que se sumen a la plantilla habitual de l'anterior botiga. En aquest establiment, els clients hi podran trobar més de 2.500 productes, d'entre els quals més de 200 són ecològics.

La companyia haurà destinat 97,4 milions d'euros aquest 2018 a l'obertura de 32 botigues repartides per tot Espanya. A Catalunya, ja compta amb 61 establiments, 35 dels quals estan ubicats a la província de Barcelona.

Més informació
Aldi arriba al Born
Aldi obre una botiga a Sabadell
L'alemanya Aldi obre el primer supermercat a Barcelona
Avui et destaquem
El més llegit