Amazon contractarà 300 treballadors pel nou centre logístic de Rubí

La companyia farà entregues en menys de dues hores a tota la zona del Vallès gràcies als 10.000 metres quadrats amb què comptarà la nova nau

El centre logístic d'Amazon del Prat, una de les inversions estrangeres més rellevants a Catalunya | ACN El centre logístic d'Amazon del Prat, una de les inversions estrangeres més rellevants a Catalunya | ACN

Amazon instal·larà un centre logístic a Rubí i comptarà amb una plantilla de 300 treballadors, segons han explicat TV3. Gràcies al nou centre, la companyia podrà fer entregues ràpides a tota la zona del Vallès en el que serà el seu vuitè centre a Catalunya.

Més info: Amazon aposta ara per les botigues físiques

El nou centre estarà construït en una parcel·la d'uns 25.000 metres quadrats, mentre que la nau tindrà 10.000 metres quadrats, molt semblant al que ja té la companyia a la Zona Franca. Amazon estarà en règim de lloguer en una nau propietat de l'operadora Segro, que ha contractat Cafisa per a la seva construcció.

L'objectiu d'aquesta nova planta és lliurar més ràpidament els paquets a les rodalies de Barcelona, en la tipologia de paquets Prime Now, els que es lliuren en menys de dues hores. Ara mateix, això és possible a moltes parts de Barcelona, però no a la zona del Vallès. I és que el centre de Martorelles, també propietat de Segro, només té 8.000 metres quadrats destinats a aquests enviaments ràpids.

El nou centre de Rubí s'encarregarà íntegrament d'aquesta activitat, igual que fa el de la Zona Franca.

Més informació
Amazon crearà 600 nous llocs de treball al conjunt de l'Estat
Doctor Amazon: cap a la medicina digital
Carrión: "Les llibreries han de reaccionar contra Amazon!"
Avui et destaquem
El més llegit