L’Àmfora i El Delfín Verde, premiats als 'ACSI Awards 2023'

16 càmpings gironins més han obtingut una menció d’honor en la segona edició dels guardons celebrada a Altea (Alacant)

Imatge dels premiats als ACSI Awards 2023 | Cedida Imatge dels premiats als ACSI Awards 2023 | Cedida

Els càmpings gironins L’Àmfora, de Sant Pere Pescador, i El Delfín Verde, de Torroella de Montgrí, han estat premiats per la qualitat de les seves instal·lacions i pels serveis que ofereixen amb els prestigiosos ACSI Awards 2023 per la guia de càmpings Auto Camper Service Internacional, referent en el sector. Els dos establiments han estat escollits en la segona edició d’aquests guardons celebrada recentment a Altea (Alacant) a partir dels vots de 50.000 campistes de tot Europa.

L’Àmfora és un càmping de quatre estrelles que ha estat premiat perquè disposa d’uns sanitaris de qualitat, moderns, nets i adaptats per a persones amb discapacitat. A més, han estat dissenyats amb criteris de sostenibilitat: compten amb polsadors d’aigua per fer-ne un ús eficient, funcionen amb energia produïda per plaques solars i disposen d’un pati interior amb plantes autòctones per aprofitar la llum solar.

Els dos establiments han estat escollits en la segona edició d’aquests guardons a partir dels vots de 50.000 campistes de tot Europa

Per la seva banda, El Delfín Verde ha rebut el guardó per disposar d'una innovadora instal·lació aquàtica adaptada a l’actual context climàtic que inclou diversos tobogans, piscines, coves i, fins i tot, un vaixell per garantir la diversió de tota la família.

Les votacions es van produir a través de les diferents webs d’ACSI que acumulen anualment 60 milions de visites i inclouen informació sobre més de 9.500 càmpings. Es podia votar fins a nou categories. En total es van concedir 120 premis i 326 mencions d’honor, entre les quals destaca la presència de 16 càmpings gironins més, que han obtingut una menció d'honor. Entre aquests es troben els càmpings Rodas i Salatà, de Roses, el Nàutic Almata, Laguna i Mas Nou, de Castelló d’Empúries i Les Medes i L’Empordà, de l’Estartit, entre d'altres.

Més info: Els càmpings gironins reben el reconeixement europeu

El president de l’Associació de Càmpings de Girona, Miquel Gotanegra, remarca que aquests guardons “demostren la gran qualitat i l’excel·lència dels establiments i avalen l’esforç del sector perquè la seva oferta sigui cada vegada més sostenible, innovadora i líder a Europa”.

Més informació
Pluja de premis internacionals pels càmpings de Tarragona
Els càmpings catalans tanquen amb un 11% més de visitants
Els càmpings gironins potencien el mercat holandès
Avui et destaquem
El més llegit