Els apartaments turístics de Girona, tan plens com l'any passat

Si es mantenen el bon temps i l'arribada de turistes, preveuen una ocupació del 80% a l'agost

Una vivienda turística en Girona, que prevé una ocupación como la del año pasado | Cedida Una vivienda turística en Girona, que prevé una ocupación como la del año pasado | Cedida

L'Associació Turística d'Apartaments de Girona preveu una ocupació del 80% per al mes d'agost si es manté la bona climatologia i l'arribada de turistes estrangers. Si es compleixen les previsions, registraria xifres similars a les de l'any passat.

En un comunicat, l'entitat ha sostingut que la resposta del client català i de la resta d'Espanya i dels turistes francesos està essent molt bona, si bé ha lamentat que els "missatges contradictoris" del Govern central sobre l'obertura de fronteres, que ha considerat tardana, ha afectat al turista alemany, la qual cosa ha comportat anul·lacions de reserves i el desviament de visitants a altres països.

Més info: El turisme rural penjarà el cartell de complet

L'associació ha reivindicat que el sector d'apartaments turístics és segur davant el coronavirus, ja que es tracta d'allotjaments individuals que es lliuren al client desinfectats i amb garanties de seguretat. La majoria dels allotjaments ja estan oberts i, els que encara no ho han fet, s'espera que comencin a acollir turistes a principis de juliol.

Més informació
El virus que canviarà el turisme (i la màquina que el desinfectarà)
Adéu al turisme de masses
El pla del Govern espanyol per reactivar el turisme
Avui et destaquem
El més llegit