B&B inverteix 22 MEUR en un parc a Santa Margarida de Montbui

Les noves instal·lacions comptaran amb 33.000 metres quadrats i estaran dedicades a la distribució de petits aparells electrodomèstics

Pere Aragonès, en l'acte d'inauguració del nou parc industrial de B&B | ACN Pere Aragonès, en l'acte d'inauguració del nou parc industrial de B&B | ACN

B&B Trends, propietari de la marca d'electrodomèstics Ufesa, ha invertit 22 milions d’euros en un nou parc industrial a Santa Margarida de Montbui (Anoia). Les noves instal·lacions comptaran amb 33.000 metres quadrats i estaran dedicades a la distribució de petits aparells electrodomèstics. Amb el nou parc industrial, el grup preveu generar 100 nous llocs de treball i crear un nou hub logístic, de 7.500 metres quadrats, destinats a la distribució de la marca Ufesa a tot Europa, triplicant així la capacitat actual d'emmagatzematge i distribució de la companyia. B&B Trends té la seva seu a Santa Perpetua de Mogoda i dos centres de producció a Santa Perpetua i a Victòria.

El nou centre està dotat d'un sistema de gestió avançat amb radiofreqüència i tecnologia RFID. En una primera fase també s'inclou l'ampliació del laboratori d'I+D+i, la creació d'un Servei d'Atenció al Client Centralitzat i un centre de reciclatge d'aparells i residus elèctrics per fomentar la sostenibilitat i el respecte cap al medi ambient. Durant l'acte celebrat, també s'ha inaugurat una nova fàbrica de l'empresa Ondulados Carme, propietat dels mateixos accionistes, que ocupa l'antiga parcel·la. D'aquesta manera l'empresa, dedicada a la fabricació de planxes de cartró per als mercats de packaging amplia la seva capacitat productiva passant de 40 a 140 milions de metres quadrats.

Aragonès ha destacat que apostes com la de B&B demostren que "Catalunya s'està industrialitzant" i que, a més, ho està fent en sector de "valor afegit". El president ha celebrat que l'empresa hagi apostat per l'Anoia i Catalunya i ha dit que, de la inversió de 22 MEUR, la Generalitat hi ha aportat 1,5 milions dins de la línia d'ajuts a la industrialització. "Catalunya serà industrial o no serà", ha defensat Aragonès. El cap de l'executiu ha recordat que l'objectiu de Catalunya és que recuperi "la condició d'una de les zones més industrials d'Europa" i ha avançat que l'objectiu és que l'any 2030 el 25% del PIB sigui industrial. Tanmateix, Aragonès ha recordat que aquesta reindustrialització ha de ser "més digital i compromesa amb el medi ambient".

Més informació
Celsa reordena la seva direcció
L'Eurocambra aprova exigir un 40% de dones en els llocs directius de les grans empreses
Puig inverteix 15 MEUR a Hospitalet de Llobregat
Avui et destaquem
El més llegit