'És la teva Barcelona', l'impuls del comerç al turisme local

Barcelona Oberta fa un acord de col·laboració amb tres empreses referents del sector de rutes per ajudar a descobrir la ciutat als seus residents

Fer turisme local per Barcelona | Cedida Fer turisme local per Barcelona | Cedida

És la teva Barcelona, descobreix-la!. Aquesta és la campanya que ha posat en marxa l’entitat Barcelona Oberta, que aglutina els principals eixos comercials i turístics de la ciutat, amb l'objectiu de fer una crida als barcelonins perquè aquest estiu facin turisme i aprofitin per conèixer la ciutat amb profunditat. 

Segons informen en un comunicat, la Unió d’Eixos Comercials i Turístics de Barcelona, Barcelona Oberta, ha fet un acord de col·laboració amb tres empreses referents del sector de rutes (CultRuta, Icono Serveis Culturals i Unique Bcn) per ajudar a descobrir Barcelona als seus residents.

Al web de Barcelona Oberta es podrà accedir accedir al llistat de les més de 30 rutes seleccionades i fer la reserva directament a les empreses organitzadores. La campanya es difondrà a través del portal de Turisme de Barcelona, així com també als webs de les empreses col·laboradores i dels eixos comercials, i a través de les xarxes socials. Amb aquesta iniciativa, Barcelona Oberta vol contribuir a dinamitzar i donar valor al centre de ciutat i afavorir la seva recuperació econòmica. 

“Als barcelonins no ens agrada fer cua per visitar la nostra pròpia ciutat, per això hem pensat que aquest estiu tenim l’oportunitat ideal per endinsar-nos i viatjar sense sortir de casa” assenyala Nuria Paricio, directora general de Barcelona Oberta. Per la seva banda, Joan Coll, director de CultRuta, assegura “aquest és l'estiu ideal per fer turisme de proximitat, visitar una ciutat gairebé buida i posar en valor el seu patrimoni i comerç a peu de carrer.”

Mentrestant, Blanca Espa, directora de l’empresa Icono Serveis Culturals, assegura que “ens fa molta il·lusió col·laborar amb Barcelona Oberta en aquesta iniciativa d’oferir tours per a descobrir la ciutat als barcelonins, i una boníssima oportunitat per afavorir l’economia local", i Carme Salvador, responsable de Unique Barcelona, assenyala que “la meva passió és aconseguir que tothom s’enamori de la nostra ciutat, i Barcelona Oberta ens ofereix una oportunitat única per fer-ho.”

Més informació
La francesa Cityscoot aterra a Barcelona
Constraula estrena seu a Barcelona
Avui et destaquem
El més llegit