Barcelona invertirà 2,5 MEUR en el sector de la restauració

El pla de l'Ajuntament també té per objectiu fer-la més sostenible i ajudar els negocis a recuperar la situació prèvia a la pandèmia

L’Ajuntament invertirà 2,5 milions d’euros en la restauració de la ciutat | iStock L’Ajuntament invertirà 2,5 milions d’euros en la restauració de la ciutat | iStock

L’Ajuntament de Barcelona invertirà 2,5 milions d’euros en la restauració de la ciutat fins a 2024 per fer-la més sostenible. La inversió, que es farà mitjançant les accions definides en el document Estratègia i Pla d’Acció per a la Restauració 2021-2024, pretén professionalitzar i digitalitzar el sector, i ajudar als negocis a recuperar la situació prèvia a la pandèmia.

Aquest pla de 25 accions s’ha dissenyat tenint en compte el context actual amb la Covid-19, canvis en el perfil del consumidor, actualitzacions del marc normatiu i les últimes novetats del sector. A més, també s’ha tingut en compte les preocupacions i agents clau del sector.

L’objectiu és ajudar el sector a adaptar-se als nous reptes i ho fa mitjançant sis objectius que són: impulsar la reactivació econòmica del sector amb la sostenibilitat com a eix central, fomentar la digitalització com a eina d’innovació en el nou model de negoci, avançar en la professionalització del sector a través de la formació reglada i contínua, potenciar la sostenibilitat econòmica i posicionar Barcelona com a referent gastronòmic de qualitat a escala local, nacional i internacional.

Més informació
Fira de Barcelona acull el principal congrés de cardiologia del món
Barcelona forma dones en situació de vulnerabilitat en programació web
Barcelona invertirà 4,5 MEUR en posar al dia els mercats municipals
Avui et destaquem
El més llegit