Beinsdorf transformarà la planta d'Argentona amb 9 MEUR

La manufacturera aposta per una fàbrica encarregada del 50% de la producció de la seva vertical de salut

L'acte de presentació de la nova inversió de Beinsdorf a Argentona | EP L'acte de presentació de la nova inversió de Beinsdorf a Argentona | EP

Beinsdorf Manufacturing invertirà nou milions d'euros per a la transformació i ampliació de la seva planta d'Argentona, al Maresme. La fàbrica concentra actualment el 50% de la producció en productes de salut del grup, dedicada a marques com HansaplastElastoplast o Curitas. La inversió en creixement contempla també una aportació a la indústria 4.0 en qüestions com vehicles automàtics o cobots logístics.

Segons ha anunciat la companyia en un comunicat aquest mateix dijous, el projecte estarà finalitzat a mitjan 2023. La inversió de la multinacional afegirà uns 1.700 metres quadrats al complex, que es repartiran entre dos nous edificis. Els espais es dedicaran a una "reorganització completa" de les zones de producció i emmagatzematge de la companyia.

A l'acte de presentació de les inversions han participat el secretari de treball de la Generalitat, Enric Vinaixa; l'alcaldessa d'Argentona, Gina Sabadell; el director d'estratègia de Beinsdorf Manufacturing, Sebastian Marchante; la directora de la fàbrica a la localitat maresmenca, Natacha Schwaller; i el director de farmàcia a Espanya i Portugal del grup, Davison Pereira.

Més informació
La farmacèutica AGC invertirà 90 MEUR en l'ampliació de la seva fàbrica a Malgrat de Mar
GCR "culmina amb èxit" la reindustrialització de Bosch a Castellet
Munich obre una nova fàbrica a Elx
Avui et destaquem
El més llegit