Bonpreu Esclat amplia el repartiment a domicili

Bonpreu Esclat inverteix deu milions d'euros en el servei de compra online i repartiment a domicili

L'Esclat de Sant Cugat del Vallès | Bernat Millet L'Esclat de Sant Cugat del Vallès | Bernat Millet

La cadena de supermercats Bonpreu Esclat ja ofereix el servei d'entrega a domicili de la compra online a Sant Cugat del Vallès, Rubí, Bellaterra i Badia. Els clients que facin la compra per internet podran demanar que se'ls envïi a casa.

Aquest desplegament a noves zones del Vallès Occidental és l’última ampliació que Bonpreu ha fet del servei d’entrega a domicili de la compra online, que ja opera al Vallès Occidental (Terrassa, Sabadell, Barberà i Sant Quirze del Vallès); al Vallès Oriental (Granollers, Les Franqueses del Vallès i Canovelles); a Osona (Vic, Gurb, Calldetenes, Folgueroles i Sant Julià de Vilatorta) i a Girona (Girona, Salt, Vilablareix i Fornells de la Selva).

10 milions d'euros

La companyia ha invertit 10 milions d'euros en el seu servei de compra online i de repartiment a domicili. El desplegament del servei a domicili a altres zones de Catalunya es farà de forma gradual i progressiva.

Els horaris d'entrega són de dilluns a dissabte de 7 a 22 hores, amb franges d’una hora. L’import es cobra al client una vegada feta l’entrega. Així mateix, les devolucions es poden dur a terme indistintament al mateix moment de l’entrega o a qualsevol dels establiments físics de Bonpreu i Esclat.

Més informació
Badalona tindrà un supermercat Esclat
Els clients de Bonpreu i Esclat donen més de 64.000 euros a Creu Roja
Els clients de Bonpreu i Esclat donen prop de 700.000 euros a entitats socials
Esclat s'estrena a Igualada i Granollers
Avui et destaquem
El més llegit