Cabify amplia la seva flota a Barcelona i millora tarifes

La companyia arriba als 800 vehicles a la capital catalana i incrementa la cobertura del seu servei de reserves a Mataró, Terrassa, Martorell i Sitges

Cabify continua apostant per Barcelona | Cabify Cabify continua apostant per Barcelona | Cabify

Cabify anuncia que a partir d'aquest 6 de novembre augmenta la seva flota de vehicles fins als 800 cotxes a Barcelona i que amplia la cobertura de servei amb la modalitat sota reserva a les localitats de Mataró, Terrassa, Martorell i Sitges. Segons el comunicat, la companyia continua diversificant i afermant la seva presència a escala regional, reforçant el seu compromís amb la mobilitat a Barcelona i Catalunya.

Més info: Cabify ofereix també motos elèctriques

A més, des d'aquest estiu, Cabify ofereix a Barcelona dues experiències més de viatge accessible i sostenible: Lite, amb el seu servei de transport VTC i les motos elèctriques de MOVO. Amb això, Cabify enforteix el seu posicionament com a empresa de mobilitat com a servei (MaaS) i ofereix la possibilitat de seleccionar la solució de mobilitat que millor s'adapti a les necessitats dels usuaris a cada moment. Com a part de l'excel·lència del servei que ofereix als seus clients i per premiar la fidelitat dels mateixos, té previst promoure tarifes un 15% més barates de cara a cap d'any.

El president de Cabify Europa, Mariano Silveyra, declara que, "estem molt satisfets de continuar augmentant el nostre radi d'actuació a Catalunya i poder brindar als usuaris la solució de mobilitat que millor s'adapti a cada necessitat". Segons el seu parer, "els usuaris de Cabify a Barcelona i a la seva àrea metropolitana han respost a la proposta de la companyia de seguir sent una opció de mobilitat per a ells i nosaltres seguirem apostant per la ciutat i per la regió".

Més informació
Admesa a tràmit la querella dels taxistes contra Uber i Cabify
La Generalitat sanciona Cabify per incomplir els 15 minuts d'antelació
Cabify patrocina una pel·lícula sobre un VTC a Barcelona
Avui et destaquem
El més llegit