La Cambra de Sabadell obre una convocatòria per oferir espais de coworking gratuïts

L’entitat ofereix aquests espais de forma gratuïta durant un any en el mateix edifici de l’Eix Macià, gràcies al conveni de col·laboració que manté amb Banc Sabadell

L’entitat ofereix aquests espais de forma gratuïta durant un any | Cedida L’entitat ofereix aquests espais de forma gratuïta durant un any | Cedida

La Cambra de Comerç de Sabadell i el Banc Sabadell han obert una nova convocatòria per oferir espais de coworking totalment gratuïts durant un any a emprenedors i startups que vulguin desenvolupar la seva activitat a l’edifici de la Cambra. Les empreses o emprenedors interessats tenen fins al dia 26 de gener per formalitzar la seva sol·licitud a través de la web de la Cambra.

Els projectes que finalment resultin seleccionats gaudiran d’un lloc de treball i tots els serveis habituals de forma gratuïta al llarg d’un any i també passaran a ser socis preferents de la Cambra, amb gratuïtat de quota. Així podran accedir a tots els serveis de la Cambra, formació, assessoria jurídica, fiscal, laboral de forma gratuïta o amb interessants descomptes.

Les empreses o emprenedors interessats tenen fins al dia 26 de gener per formalitzar la seva sol·licitud

La zona Coworking de la Cambra i Banc Sabadell, habilitada a la tercera planta de l’edifici de l’entitat a l’Eix Macià, comprèn un total de 10 espais reservats per a emprenedors i empreses startup, orientades a diverses activitats relacionades amb les noves tecnologies. L’objectiu de la Cambra i del Banc Sabadell, en el marc del conveni de col·laboració que tenen signat, és el de facilitar a aquests emprenedors l’oportunitat d’iniciar la seva activitat amb el màxim d’avantatges a l’hora de formar part de la comunitat empresarial.

Més info: La Cambra de Sabadell reclama les inversions pendents al Vallès

Més informació
Alstom, Miquel Martí (Moventia) i el Sincrotró Alba, Premis Cambra de Sabadell 2023
Ramon Alberich elegit per unanimitat president de la Cambra de Sabadell
Cambra de Sabadell i Conector impulsen sis startups catalanes
Avui et destaquem
El més llegit