La Cambra de Sabadell dona el tret de sortida a la tercera edició del Programa CambrAccelera

A més de les intervencions de les startups, la Cambra va presentar el calendari global i les activitats corresponents al programa en l'estrena de la tercera edició

L'acte va ser presidit per Leo Torrecilla, vicepresident primer de la Cambra de Sabadell | Cedida L'acte va ser presidit per Leo Torrecilla, vicepresident primer de la Cambra de Sabadell | Cedida

Divendres passat es va celebrar la sessió d’inici del Programa CambrAccelera a la Cambra de Comerç de Sabadell. A l'esdeveniment, les startups participants en la tercera edició del programa van presentar els seus projectes i també es va donar a conèixer el calendari global i les activitats corresponents d’enguany. L'acte el va presidir Leo Torrecilla, vicepresident primer de la Cambra de Comerç de Sabadell i va comptar amb la participació d’Eli Martínez, sòcia de Conector Startup Accelerator i Lalo García, CEO de Conector Startup Accelerator.

La Cambra de Comerç de Sabadell, en col·laboració amb Conector Startup Accelerator, ha desenvolupat el programa d'acceleració per a startups innovadores amb base tecnològica de recent creació a la demarcació de Sabadell, l’èxit del qual està avalat amb aquesta nova edició, la tercera. Es tracta d'un programa d’acceleració de sis mesos de durada, durant el qual els emprenedors desenvoluparan i validaran els seus projectes en el mercat amb l'ajuda d'ambdues entitats i d'un consell format per mentors amb experiència en el sector. També es beneficiaran de l'ecosistema en creixement de la Cambra, ple d'empreses joves, dinàmiques i digitals, així com del seu col·lectiu d'inversors i venture capital.

El Programa CambrAccelera es tracta d'un programa d’acceleració de sis mesos de durada

"La Cambra de Comerç de Sabadell ha apostat per generar un ecosistema d'emprenedoria a Sabadell i ja comencem a recollir els seus fruits, ja que en aquesta tercera edició hi ha molts emprenedors i startups de Sabadell que hi participaran", va destacar García, qui va presentar la metodologia, el consell de mentors, les activitats i els avantatges, entre altres aspectes del programa, i va destacar els objectius de "validar la solució al mercat, aconseguir finançament i connectar amb l'ecosistema amb activitats com el pròxim 4YFN, al qual la Cambra els convida a participar".

Més info: La Cambra de Sabadell obre una convocatòria per oferir espais de coworking gratuïts

Les startups seleccionades rebran mentoria i assessorament de professionals triats pels mateixos emprenedors, formació mitjançant tallers setmanals amb sessions estratègiques sobre temes clau en el desenvolupament d'una startup, pitch clubs per practicar la comunicació amb inversors, suport i seguiment, espai de treball a les oficines de la Cambra de Sabadell i avantatges valorats en més de 400.000 euros, entre altres beneficis. Les iniciatives participants són Seven SectorTechnologiesNatros, Hello:Here, MeHealmeApp i Fover.

Més informació
Alstom, Miquel Martí (Moventia) i el Sincrotró Alba, Premis Cambra de Sabadell 2023
Ramon Alberich elegit per unanimitat president de la Cambra de Sabadell
La Cambra de Sabadell reclama les inversions pendents al Vallès
Avui et destaquem
El més llegit