Exterior d'un establiment de Caprabo | Caprabo
Exterior d'un establiment de Caprabo | Caprabo

Caprabo obre un supermercat a Sant Feliu de Llobregat

La botiga, que dona ocupació a 31 persones, ha suposat una inversió de 2 milions d'euros

Caprabo ha dut a terme una inversió superior als 2 milions d'euros en un nou establiment comercial de nova generació ubicat a Sant Feliu de Llobregat amb l'objectiu d'ampliar la seva presència a la zona del Llobregat. Es tracta d'un moviment estratègic per a la companyia, que suma una quarantena de botigues.

La nova botiga, que és la primera de Caprabo en el municipi i que té una superfície comercial de 1.400 metres quadrats, va estar inaugurada el passat divendres en una trobada que va comptar amb l'assistència de Loren Rider, regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, Dolors Turu, cap de departament de Promoció Econòmica i Lídia Lopez, cap de Formació i Ocupació.

La nova botiga és la primera de Caprabo en el municipi i té una superfície comercial de 1.400 metres quadrats

Per part de Caprabo, han assistit el director general, Edorta Juaristi, el director de Desenvolupament Corporatiu, Josep Barceló, el director de Persones, Felip Uriel, la directora d'Operacions, Maria Esther Larrea, i el director de Logística, Ramón Franco.

“El pla d'expansió de Caprabo per a aquest exercici és ambiciós, i la zona del Llobregat està molt present en l'estratègia de creixement i competitivitat de la companyia", ha apuntat Juaristi, director general de Caprabo, qui ha afegit que "tenim previst ampliar la nostra presència amb el model de nova generació, el qual sabem que millora l'experiència de compra dels nostres clients”. 

Més info: Caprabo reforça la seva presència a l'àrea de Barcelona

Caprabo i el pla d'expansió

La companyia obrirà aquest mes de juny fins a cinc supermercats a la província de Barcelona. Al llarg de l'exercici, preveu complir un pla d'expansió que sumarà una vintena de nous supermercats a la xarxa de la companyia. El pla d'obertures d'enguany està en línia amb l'expansió duta a terme el 2022 i, per al període 2021-2023, haurà incorporat al mercat 80 nous supermercats a totes les províncies catalanes. 

Més informació
Caprabo obrirà 20 establiments a Catalunya
Caprabo factura 36 MEUR amb els productes de proximitat
Caprabo suma 14 obertures
Avui et destaquem
El més llegit