CA | ES

Carrefour, "il·lusionat de tornar a Sant Cugat"

El nou hipermercat de Carrefour, situat a Sant Cugat Centre Comercial, inicia la seva activitat el dimarts 4 de desembre i el dia abans s'ha fet la inauguració

Moment de la inauguració del Carrefour de Sant Cugat Moment de la inauguració del Carrefour de Sant Cugat

Carrefour ja té un hipermercat a Sant Cugat, després que s'hagi inaugurat oficialment el dilluns 3 de desembre, tot i que l'activitat comercial comença a partir del dimarts 4. El nou hipermercat, situat a Sant Cugat Centre Comercial, en el lloc on hi havia l'Eroski, compta amb 220 treballadors, 100 de les quals formaven part de la plantilla de treballadors de l'Eroski.

La inauguració

Carrefour, torna a Sant Cugat després de 17 anys i, en aquest sentit, Jesús Inarejo, director general dels hipermercats Carrefour a Catalunya ha assenyalat que l'empresa sent "il·lusió de tornar a Sant Cugat", durant la inauguració de l'establiment. D'altra banda Inarejo ha explicat el model de negoci de Carrefour, i com pot beneficiar a Sant Cugat: "Fa 45 anys que apostem per l'economia local i el producte i tracte de proximitat. Ens agradaria ser considerats uns bons veïns per Sant Cugat, pel nostre compromís amb la població", ha assenyalat.

D'altra banda, l'alcaldessa de Sant Cugat, Carmela Fortuny, ha valorat el retorn de l'empresa al municipi: "Quan inaugures un establiment com aquest veus que incorpora oportunitats, ja que molts dels treballadors de l'hipermercat són de Sant Cugat", ha explicat. A més, ha assenyalat que l'arribada de Carrefour serà important per a la "dinamització de l'economia", i que "cal generar riquesa per poder distribuir-la".

Carmela Fortuny i Camarena passeja pel Carrefour

Carmela Fortuny i Camarena passeja pel nou hipermercat Carrefour

El nou hipermercat

Els clients del nou hipermercat podran trobar seccions de productes frescos, alimentació envasada, drogueria i perfumeria, electrodomèstics, tecnologia i articles de basar (que inclou productes per a la llar, automòbil, mascotes, jardí, joguines i àrea de cultura). A més, Carrefour Sant Cugat compta amb serveis que permeten realitzar la compra en qualsevol moment i des de qualsevol canal com el servei Clic&collect. A través d'aquest servei de lliurament de comandes, és possible fer la compra online d'electrodomèstics i tecnologia i recollir la comanda en l'hipermercat de manera gratuïta en un termini de tres hores.

Aquesta ha estat la segona inauguració d'un gran hipermercat a Sant Cugat en pocs dies, ja que la setmana passada es va inaugurar l'Esclat.

Més informació
Vaga logística pel Black Friday a Zara, Amazon i Carrefour
Carrefour obre el primer supermercat BIO a Catalunya
Carrefour posa a la venda aliments elaborats amb insectes
Avui et destaquem
El més llegit