El Grup Vall Companys contractarà 60 conductors a Catalunya

L'objectiu de l'empresa és ampliar les incorporacions a la resta de l'Estat

Exterior d'unes instal·lacions del Grup Vall Companys | Cedida Exterior d'unes instal·lacions del Grup Vall Companys | Cedida

El Grup Vall Companys ha anunciat la contractació de 60 conductors a Catalunya per cobrir la demanda d’entrega dels seus productes. Segons informa l’empresa, aquest moviment està justificat “pel creixement que s’ha experimentat en els darrers anys”. Més enllà de territori català, a llarg termini, l’objectiu de Vall Companys és incrementar la plantilla de conductors i conductores a la resta de l’Estat. En paral·lel a l’àmbit laboral, recentment, ha estat protagonista d’una acció formativa.

Junt amb la Universitat de Lleida, Vall Companys ha creat la nova càtedra d’alimentació sostenible. Dirigida per Lorenzo Fraile, catedràtic de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agroalimentària i Forestal i de Veterinària, l’objectiu del projecte és promoure activitats de formació, difusió i transferència de coneixement en producció d'aliments. La càtedra destinarà més de 10.000 euros a premis del món acadèmic.

La directora de Desenvolupament i Gestió de Persones del Grup Vall Companys, Carmina Chia, assegurant que la firma "no pot tenir millor company de camí" que la UdL i que la càtedra "no podria ser a cap altre lloc que a Lleida". El conveni, amb una durada inicial de 3 anys, preveu una dotació econòmica de 30.000 euros anuals. Vall Companys va tancar l'exercici de l'any 2022 amb una facturació de 3.010 milions d'euros, una xifra que representa un increment d'un 31% en comparació amb l'exercici anterior. Sota el criteri de l'empresa, el context global, marcat per la guerra d'Ucraïna, ha incrementat les despeses energètiques de les matèries primeres i del pinso.

Més informació
Joan Font (Bon Preu) i els germans Vall (Vall Companys) entren en la llista de rics de Forbes
Vall Companys porta Beyond Meat al mercat espanyol
Lleida.net incrementa un 33,3% els contractes
Avui et destaquem
El més llegit