Cecot posa la mirada sobre les dones

Reempresa aposta per treballar conjuntament amb Dones pel Futur, de l'Associació Catalana de Dones Directives i Empresàries

Antoni Abad és president de la patronal Cecot | ACN
Antoni Abad és president de la patronal Cecot | ACN

Cecot i Dones pel Futur treballaran de la mà. És l'objectiu del nou conveni de col·laboració que signaran el pròxim 15 de maig Antoni Abad, president de Cecot; Albert Colomer, director de Reempresa i Núria Viñas, presidenta de Dones pel Futur. La col·laboració permetrà donar un servei més a les sòcies i usuàries de Dones pel Futur, tant les que vulguin traspassar el seu negoci com les que vulguin adquirir-ne un.

Més info: La Reempresa, empreses per a (no) emprenedors

Reempresa posa en contacte persones que volen vendre el seu negoci amb persones emprenedores, que poden aprofitar l’experiència històrica de l’empresa que es traspassa, així com l’activitat, posicionament, clientela i proveïdors. Des de la seva posada en marxa, l’any 2011, Reempresa ha aconseguit salvaguardar més de 1.600 empreses catalanes, fet que es tradueix en més de 5.000 llocs de feina salvauardats.

Per la seva part Dones pel Futur (Associació Catalana de Dones Directives i Empresàries) és una entitat que vetlla per donar veu a la visió de la societat a través de les dones, i que lluita per assolir l’equitat entre homes i dones. Les seves línies d’acció són l’empoderament de les dones en iniciatives que reforcin i visibilitzin la seva presència al món empresarial, civil i social; la creació d’espais de diàleg, anàlisi i reflexió; i el foment de xarxes, facilitant espais d’intercanvi d’experiències, col·laboracions i assessorament en àmbits econòmics, empresarials i socials.

Més informació
Dones directives: mite o realitat?
"Si les dones parem, s'atura el món"
Avui et destaquem
Comentaris