Descomptes per als ciutadans de Cornellà que comprin als comerços locals

L'Ajuntament aportarà 30 euros a cada persona que en gasti 100 als petits comerços com a mesura de reactivació

L'interior d'una botiga de comerç local a Cornellà | Cedida L'interior d'una botiga de comerç local a Cornellà | Cedida

Els habitants de Cornellà que comprin als comerços locals tindran recompensa. L'Ajuntament de la ciutat ha aprovat posar en circulació unes targetes-moneder que regalin 30 euros a cada ciutadà que en gasti 100 a petits comerços. El pressupost de la iniciativa, que promou l'empresa municipal Procornellà, és de 300.000 euros.

Es preveu que aquesta dotació es tradueixi en vendes per valor d'un milió d'euros, amb la intenció que serveixi per reactivar el sector i fer front a les conseqüències econòmiques de la covid-19. Establiments de qualsevol tipus -restaurants, petites botigues d'alimentació, moda, drogueria, queviures, llibreries, ferreteries, merceries, sabateries...- tenen fins al 31 de juliol per adherir-se al projecte.

Les grans superfícies, les cadenes, les franquícies i els locals amb més de 10 treballadors queden exclosos de la iniciativa. La prervisió és que l'1 de setembre entri en funcionament la targeta-moneder de 100 euros, dels quals el ciutadà n'aportarà un 70% i l'Ajuntament, el 30% restant.

Més informació
El 35% dels comerços i restaurants de Barcelona Oberta haurà de tancar
L''ecommerce' vallesà de productes de proximitat
El Google Maps del comerç local
Avui et destaquem
El més llegit