Garrofé passa el relleu de la secretaria general de la Cecot a Oriol Alba

Alba va ser coordinador general del Centre de Reempresa de Catalunya entre els anys 2011 i 2019 i implementarà l'estratègia de futur de la patronal

El nou secretari general de la Cecot a partir de gener, Oriol Alba | Cedida El nou secretari general de la Cecot a partir de gener, Oriol Alba | Cedida

El secretari general de la Cecot, David Garrofé, passarà el relleu de la secretaria general de la patronal catalana a Oriol Alba, posant punt i final a una dilatada trajectòria professional de trenta-quatre anys al capdavant de la direcció operativa de l’entitat, segons informa la patronal en un comunicat.

“A mitjans d’aquest any 2020 el David Garrofé va traslladar-nos al comitè executiu de la Cecot el seu desig de desenvolupar, per darrer any, la seva funció com a secretari general de la casa. Una decisió propiciada per motius professionals i de successió de l’empresa familiar, que respectem profundament”, explica Antoni Abad, president de la Cecot. “Només podem agrair-li la total dedicació a l’entitat i el fet d’haver posat el seu esperit inquiet al serveis del teixit empresarial de casa nostra. En David ha arrelat a la cultura empresarial de la Cecot, l’encoratjament davant dels reptes i la superació d’aquests, amb una visió poc convencional en el món associatiu i de representació empresarial”.

És amb aquest esperit que el comitè executiu de la Cecot mantindrà l’objectiu plantejat a inicis d’any per l’equip de direcció, encapçalat per Garrofé, i que passa per repensar l’entitat, tant en l’àmbit institucional, com associatiu, com en la prestació de servei.

En aquesta nova etapa que començarà el mes de gener, Oriol Alba, qui va ser coordinador general del Centre de Reempresa de Catalunya entre els anys 2011 i 2019, tindrà per davant el repte d’implementar els canvis que l’entitat ja plantejava en l’estratègia a futur i que l’entrada inesperada de la covid-19 i la marxa de Garrofé, han fet accelerar.

Més informació
La Cecot distribuirà un milió de mascaretes per donar cobertura a 100.000 treballadors
Gestionar en temps de VUCA!
Avui et destaquem
El més llegit