Deliveroo arriba a Sant Cugat, Sabadell i Terrassa

La companyia d'entrega de menjar a domicili amplia el seu radi d'acció i ja funciona en set ciutats catalanes

Deliveroo ha entrat en funcionament a Sabadell, Terrassa i Sant Cugat | Deliveroo Deliveroo ha entrat en funcionament a Sabadell, Terrassa i Sant Cugat | Deliveroo

La companyia digital de menjar a domicili Deliveroo ha aterrat al Vallès Occidental i ja funciona a Terrassa, Sabadell i Sant Cugat, segons informa en un comunicat. En total, ja són set les ciutats catalanes en les quals ofereix servei aquesta empresa, que ja estava present a Barcelona, Badalona, Santa Coloma i l'Hospitalet de Llobregat.

Pel que fa a les tres ciutats vallesanes, Deliveroo ofereix menjars d'una trentena de restaurants diferents en cadascuna d'aquestes localitats. La previsió de l'empresa és duplicar el número de restaurants disponibles en tres mesos a Sant Cugat, Terrassa i Sabadell.

La implantació de Deliveroo al Vallès Occidental respon a l'estratègia de creixement de la companyia a l'Estat espanyol, basat oferir el servei a ciutats pròximes a les grans capitals.

Deliveroo es va fundar el 2013 i té la seu central a Londres. Treballa amb 80.000 restaurants de més de 500 ciutats d'arreu del món. 60.000 repartidors treballen amb la companyia.

Més informació
Uber vol comprar Deliveroo
Deliveroo haurà de pagar 1,3 MEUR per ocupar falsos autònoms
El jutge: els 'riders' de Deliveroo són falsos autònoms
Mensakas, el malson de Deliveroo
Avui et destaquem
El més llegit