La diputació de Barcelona i Pimec llancen Comerç 21

El projecte de suport a les pimes comercials i de serveis vol millorar l'oferta existent a la província

Presentació de la segona edició de Comerç 21, promogut per la Diputació de Barcelona i Pimec Presentació de la segona edició de Comerç 21, promogut per la Diputació de Barcelona i Pimec

La Diputació de Barcelona i Pimec posen en marxa la segona edició de Comerç 21, que té com a objectiu assessorar i acompanyar les micropimes dedicades al tercer sector de la província de Barcelona. L'objectiu és millorar l'oferta comercial i de serveis dels municipis de la zona, ajudant als establiments a definir noves estratègies que donin impuls a les empreses.

Redefinir el model de negoci, millorar la comercialització i màrqueting dels productes, avançar cap a la digitalització o fer evolucionar l'equip humà són algunes de les tasques que tenen al davant la cinquantena de companyies seleccionades per participar al Comerç 21.

Per aconseguir-ho, totes elles rebran el suport dels tècnics de comerç de cada localitat, els quals s'encarreguen de la difusió i selecció de les empreses participants, diagnosi i elaboració de plans d'acció estratègics; assessorament individualitzat; i seguiment i avaluació de l'assessorament realitzat.

Més informació
La Diputació de Barcelona facilita el cablejat de fibra òptica a 56 municipis
La Diputació de Barcelona facilita 725 insercions al mercat laboral
30 milions d'euros per modernitzar els polígons
Avui et destaquem
El més llegit