225 persones es beneficien de l'acció formativa de la Unió Empresarial de l’Anoia

Durant l'any 2023, l'entitat ha inserit 64 persones a empreses de la comarca

La Unió Empresarial de l'Anoia ofereix formació a les seves empreses associades | Cedida La Unió Empresarial de l'Anoia ofereix formació a les seves empreses associades | Cedida

225 persones s’han beneficiat de l’acció formativa de la Unió Empresarial de l’Anoia, a través de 17 cursos organitzats per la patronal amb un total de 159 hores de formació. De fet, un dels serveis que ofereix la UEA a les seves empreses associades és formació a mida, i per l’altra, un departament de borsa de treball per tal de publicar i gestionar les ofertes de feina i cobrir els perfils i llocs de feina que les empreses associades sol·liciten. En aquest sentit, la UEA ha inserit un total de 64 persones al mercat laboral. 

L’organització s’ha convertit en un centre de formació especialitzada i desenvolupa qualsevol formació demandada per l’empresa, ja sigui a través de formació bonificada, formació per a directius i directives i comandaments intermedis o amb formació a mida a les necessitats de les organitzacions. Els cursos que s’han impartit durant el 2023 han sigut diversos: des de com aplicar la intel·ligència artificial a l’estratègia de vendes de l’empresa; habilitats de comunicació; gestió de la producció; gestió del temps; Whatsapp Business; Instagram per als negocis; planificació i organització del treball; com preparar l’estratègia digital a les xarxes; entre altres.

Com a novetat, aquest 2024, la Unió Empresarial de l’Anoia organitza diverses formacions a través de Conforcat a Mida de la mà del Consorci per a la Formació Contínua de la Generalitat. Es tracta de cursos subvencionats, adreçats a persones treballadores o en situació d’atur i que pretenen donar resposta a la necessitat que té la indústria anoienca de tenir personal format. Recentment, en un altre ordre, la Fundació de la Unió Empresarial de l’Anoia ha signat un acord de col·laboració amb l’empresa Meritem per impulsar la transformació econòmica i social de la comarca de l’Anoia.

Aquest vincle permet a la fundació poder impulsar diverses accions vinculades a l’ocupació i a l’emprenedoria, fomentar les vocacions industrials i crear vincles i xarxa amb altres entitats, organismes i institucions de la comarca. La missió de la Fundació UEA és consolidar-se com un agent transformador, un referent en treballar pel progrés social i sostenible de l’Anoia; creant un impacte positiu i promovent la igualtat d’oportunitats, arribant al consens social.

Més informació
La Unió Empresarial de l'Anoia apropa els fons LEADER a les empreses
Joan Mateu, nou president de la Unió Empresarial de l'Anoia
La Unió Empresarial de l'Anoia reconeix el compromís de les empreses amb la comarca
Avui et destaquem
El més llegit