Una empresa de transports aterra a l'Alt Camp

TDGL és una empresa especialitzada en transport de mercaderies, distribució, 'picking', i emmagatzematge de petit format

Imatge del municipi de Bràfim (Alt Camp) | Diputació de Tarragona Imatge del municipi de Bràfim (Alt Camp) | Diputació de Tarragona

Transportes David García López, empresa propietat del grup Perica, ha instal·lat la seva nova plataforma logística en una nau de 22.000 metres quadrats al polígon industrial d'Alió, situat al municipi de Bràfim (Alt Camp). Un dels factors destacats de l'operació, gestionada per Forcadell, és la proximitat de les instal·lacions amb destacades vies de comunicació com el Port de Tarragona, la C-51 o l'autopista AP-2.

"Les naus logístiques situades a la tercera corona de Barcelona han arribat als 49.266 metres quadrats, xifra que representa un 49% de la superfície contractada", apunta Gerard Plana, director d'Indústria i Logística de Forcadell. TDGL és una empresa especialitzada en transport de mercaderies, distribució, picking, emmagatzematge de petit format i recuperació de palets amb tractament tèrmic.

L'anunci arriba pocs dies després d'un altre fet destacat pel territori. El Port de Tarragona ha iniciat les obres de la nova terminal de creuers, ubicada al Moll de Balears. La firma operadora del futur equipament, Global Ports Holding, invertirà 5,5 milions d'euros en un espai que tindrà una superfície de 2.200 metres quadrats. En paral·lel, l'Autoritat Portuària de Tarragona també ha dut a terme actuacions per electrificar els molls i així reduir les emissions de CO2 dels creuers.

La previsió és que la nova terminal entri en funcionament durant el mes de maig de l'any 2024. Global Ports Holding és un dels principals operadors internacionals de ports de creuers, principalment al Carib, el Mediterrani i el continent asiàtic. Sota el seu paraigua, GPH ofereix servei a 15 milions de passatgers i també assessora en operacions comercials.

Més informació
Vopak Terquimsa ampliarà la seva terminal al Port de Tarragona
El Port de Tarragona inicia la construcció de la terminal de creuers
El Port de Tarragona incrementa el tràfic un 8%
Avui et destaquem
El més llegit