Els empresaris de Terrassa se citen als Premis Cambra

Rubí acollirà el pròxim 17 de maig l'entrega dels guardons de la Cambra de Terrassa

Els guardonats als Premis Cambra 2017 | Cedida Els guardonats als Premis Cambra 2017 | Cedida

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa prepara ja l'acte de lliurament dels Premis Cambra, que se celebrarà el pròxim dijous 17 de maig a Rubí. L'entrega de premis tindrà lloc al Teatre La Sala i el sopar relacional posterior a El Celler Cooperatiu de Rubí. Sota el lema Ara, empresa, l’organització terrassenca vol destacar la contribució de l’empresa al desenvolupament sostenible del territori com a motor de transformació i de canvi.

El jurat es reunirà aquest mes d'abril per decidir els guardonats dels Premis Cambra 2018. Els guardons reconeixen les empreses que han desenvolupat algun projecte rellevant o han assolit reptes especials en alguna de les sis categories: trajectòria internacional consolidada, iniciació a la internacionalització, compromís i sostenibilitat, empresa saludable, impuls de la innovació, la recerca i el desenvolupament, i millor iniciativa comercial i de serveis.

Aquest any, coincidint amb el 41è aniversari dels premis empresarials de la Cambra de Terrassa, la institució ha decidit dotar l'esdeveniment d'una imatge renovada que transmet la seva consolidació i prestigi dins de l'entorn empresarial de la comarca. 

 

 

Més informació
Els Premis Cambra destaquen l’empresa com a motor de canvi
La Cambra de Terrassa premia 13 empreses del territori
La Cambra vol que les pimes gastin millor l'energia
Avui et destaquem
El més llegit