Els Premis Cambra destaquen l’empresa com a motor de canvi

La Cambra de Terrassa obre la convocatòria per guardonar a les companyies del territori el pròxim mes de maig

Els guardonats als Premis Cambra 2017 | Cedida Els guardonats als Premis Cambra 2017 | Cedida

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa obre la convocatòria un any més pels Premis Cambra 2018. Sota el lema Ara, empresa, l’organització terrassenca vol destacar la contribució de l’empresa al desenvolupament sostenible del territori com a motor de transformació i de canvi.

Els premis reconeixen les empreses que han desenvolupat algun projecte rellevant o han assolit reptes especials en alguna de les sis categories: trajectòria internacional consolidada, iniciació a la internacionalització, compromís i sostenibilitat, empresa saludable, impuls de la innovació, la recerca i el desenvolupament, i millor iniciativa comercial i de serveis.

La convocatòria per presentar candidatures està oberta del 12 de febrer fins al 16 de març. L’acte de lliurament de premis se celebrarà en el transcurs del mes de maig, en el marc d’una cerimònia de marcat caràcter empresarial i institucional.

Per a la Cambra de Terrassa “és el moment de demostrar la fortalesa amb què gran part del col·lectiu empresarial ha afrontat i superat l’etapa crítica de l’economia experimentada en els darrers anys, la maduresa amb què les empreses han sabut preservar la seva competitivitat i la capacitat empresarial i l’actitud emprenedora del nostre sector productiu que ha permès garantir un entorn territorial sòlid”.

Coincidint amb el 41è aniversari dels premis empresarials, la institució ha decidit dotar a aquest esdeveniment d’una imatge renovada que transmet la consolidació i prestigi dels Premis Cambra dins de l’entorn empresarial de la comarca, segons informen en un comunicat.

Més informació
Els Premis Cambra premien les empreses que "miren endavant"
Els Premis Cambra 2016 es muden a Sant Cugat
La Cambra de Terrassa premia 13 empreses del territori
Avui et destaquem
El més llegit