Una escola d’estiu per aprendre a exportar a Rússia i els Emirats Àrabs

La FOEG reuneix a experts i empresaris per oferir una àmplia visió sobre com vendre a l’exterior i gestionar les diferències interculturals

Palafrugell és una de les principals destinacions d'estiu de la Costa Brava | iStock Palafrugell és una de les principals destinacions d'estiu de la Costa Brava | iStock

Rússia i els Emirats Àrabs són els protagonistes de la nova edició de l’Escola d’Estiu de la FOEG. El pròxim 13 de juny, la patronal reunirà a experts i empresaris a Palafrugell per oferir una visió àmplia de les característiques polítiques, socials i les diferències interculturals d’aquests territoris. Tot amb l’objectiu que els empresaris aprenguin les millors tàctiques per exportar en aquests països.

Més info: Una escola d’estiu per a empresaris

La VIII Escola d’Estiu Jordi Comas de la FOEG, coorganitzada per la patronal, l’empresa gironina Tick Translations i l’Ajuntament de Palafrugell, comptarà també amb una taula rodona amb empresaris d’Aigua de Sant Aniol, Hohner Automáticos i Frit Ravich, que explicaran les seves experiències en exportació, segons informen en un comunicat.

D’aquesta manera, s’oferiran detalls de quins són els obstacles a l’hora de negociar i les diferències que cal tenir en compte per exportar a Rússia i els Emirats Àrabs. Unes destinacions que van ser escollides pels assistents en l’escola d’estiu de l’any passat.

Durant la trobada també es farà un reconeixement a tres empreses i es donarà a conèixer el balanç dels projectes de la patronal.

Més informació
Japó, Colòmbia i Alemanya, protagonistes de l'Escola d’Estiu de la FOEG
La IV Escola d'Estiu de la FOEG aposta per la disrupció
Avui et destaquem
El més llegit